Εκτύπωση
PDF

Ηλεκτρισμός

Λύσεις για όλες τις χρήσεις

Σύστημα DLP

Ένα κανάλι για κάθε χρήση

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει mini κανάλια,  κανάλια OVAL, 3D, τμηματικής συναρμολόγησης, κολώνες και mini κολώνες αλουμινίου.

Με το σύστημα DLP  διασφαλίζεται η διανομή μεγάλου όγκου καλωδίων και η στήριξη του διακοπτικού υλικού.

Επιπλέον, η μεγάλη γκάμμα εξαρτημάτων σύνδεσης και συμβατότητα με τις σειρές διακοπτικού υλικού Legrand ,καθιστούν το σύστημα  DLP, πλήρη λύση για χώρους επαγγελματικούς ή κατοικιών.

Ένα σύστημα με σημαντικά πλεονεκτήματα

Εύκολο στην εγκατάσταση ,το σύστημα DLP  συντελεί στη μείωση του χρόνου τοποθέτησης και του αριθμού εργασιών φινιρίσματος .

Η μεγάλη ευελιξία του συστήματος,επιτρέπει την εφαρμογή του σε κάθε είδους κτιριακή εγκατάσταση, ενώ η ποικιλία εξαρτημάτων συμβάλλει στη αύξηση της ταχύτητας, της ευκολίας και της οικονομίας της εγκατάστασης,το  σύστημα DLP  είναι σύμφωνο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, έχει διαχρονική αισθητική και καλύπτει απόλυτα τις μελλοντικές ανάγκες για επέκταση της εγκατάστασης.

Ένα σύστημα με πρωτοποριακές καινοτομίες

Κάθε σειρά καναλιών του συστήματος DLP ,χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακές καινοτομίες.

Οι καινοτομίες αυτές ενισχύουν την αντοχή ,εγγυώνται την ασφάλεια και αναδεικνύουν το αισθητικό αποτέλεσμα διατηρώντας πάντα το πλεονέκτημα της ευκολίας της τοποθέτησης και της σύνδεσης του διακοπτικού υλικού.

Σύμφωνο  με τις προδιαγραφές

Πιστοποιημένα από τους Ευρωπα'ι'κούς Οργανισμούς ,μετά από μια σειρά αυστηρών και συστηματικών ελέγχων, τα κανάλια του συστήματος  DLP  είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στη διανομή των καλωδίων και εγκατάστασης διακοπτικού υλικού.Επιπλέον, η χρήση των ειδικά σχεδιασμένων εξαρτημάτων του συστήματος DLP (γωνίες, διακλαδώσεις, εξαρτήματα στήριξης διακοπτικού),διασφαλίζει σε κάθε περίπτωση τη συνεχή συμμόρφωση της εγκατάστασης με τις προδιαγραφές.

Άλλα κανάλια

Διέλευση καλωδίων

Στις περιπτώσεις όπου απαιτείται απλή διέλευση των καλωδίων, η Legrand  με τα κανάλια DiPac, τα αυτοκόλλητα και τα επιπέδια κανάλια ,έχει τη λύση για κάθε χρήση,

Πολλές διατομές ,έξυπνα πλεονεκτήματα ,ευκολία στη χρήση, πάντα όμως σύμφωνα με τις Ευρωπα'ι'κές προδιαγραφές που αναφέρονται στην ασφάλεια και την προστασία των αγωγών.

 


Skroutz.gr Partner